Naar Italië zonder je koffers te pakken

“Met deze Klinkklaar kun je op reis terwijl je je  netjes aan de coronaregels houdt.” Zo begint Klinkklaar 11. En daarna reis je zonder je koffers te pakken door alle grote Italiaanse steden. Je hoort over Italiaanse gewoonten, over vulkanen, over de halve Italiaan Marco Borsato en over de houten pop Pinokkio die een echte jongen wil worden. En natuurlijk over Italiaans ijs! 


Anneloes praat met de Italiaanse Vera Carnielli die nu in Nederland woont, en in de boekenhoek hoor je twee enge fragmenten uit boeken die zich in Rome afspelen.
Als je klaar bent met luisteren naar Klinkklaar 11 moet je er weer even aan wennen dat je gewoon thuis bent en niet in Italië.

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema. Abonneren  op Klinkklaar kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00, via www.superboek.nl of stuur een e-mail naar: klanten@passendlezen.nl