Moet je Horen nummer 4 is uit

De geschiedenis van de blindengeleidehond in ons land is uitgezocht door Ad van der Waals. Hij komt in Moet je Horen aan het woord over zijn nieuwste uitgave over geleidehonden, hun bazen en hun baasjes. Hier alvast een fragment.

In Tips en Trucs weer veel informatie over de tandem. Reacties van luisteraars en een uitgebreid verslag van de zoektocht naar de juiste tandem, helpen u hopelijk op weg bij de aanschaf van dit vervoermiddel. Verder een bericht over de richtlijnen rond terrasjes die snel weer open mogen, hopen we.

Uit de Media een bericht over Jeroen Perk en zijn bionische oog. In het verleden hebben we ruim aandacht besteed aan het implantaat en de speciale bril waardoor enkele landgenoten weer beter zouden kunnen zien. Maar toen zijn bril stukviel, zat Jeroen Perk met de gebakken peren.

In haar column gaat Corrie Balemans op zoek naar een paar nieuwe schoenen. Dat gaat niet zonder hindernissen.

Een manager bij producent Dedicon vertelt over de toekomst van de cd. Of liever: het einde van de cd nu steeds meer lezers hun aangepaste lectuur op een andere wijze beluisteren. Maar voorlopig gaat de levering van het digitale schijfje nog gewoon door.

Het beeld van de maand is natuurlijk dat enorme containerschip dat dwars lag in het Suezkanaal.

Verder de vaste rubrieken Agenda, Ingezonden en de lezersadvertenties.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl