Moet je Horen nummer 10 is uit

Een blinde die tot priester wordt gewijd. Dat we daar anno 2020 nog eens aandacht aan zouden besteden in Moet je Horen lag niet voor de hand. Maar Bert Glorie gaat ervoor. Strooide corona eerder roet in het eten, eind oktober gaat de priesterwijding dan toch door.

In Moet je Horen 10 een gesprek met Bert. (Audio, opent in nieuw venster).
 
In Tips en Trucs: de muziekdienst Deezer die audioboeken gaat toevoegen; een leuke website vol cadeau-ideetjes; digitale hulp op het busstation van Roermond; Connexxion gaat schrappen in het aanbod busritten; een dure app voor Androidtelefoons en tot slot: spaart u ook zegeltjes?

Corrie Balemans worstelt in haar column met een paar steunkousen.

Dan een interview over het kennisportaal van Visio. Digitale communicatie is belangrijker dan ooit in deze tijd waarin afstand houden en vanuit huis je zaken regelen, noodzaak is.

In het Nieuws: de versoepeling bij het UWV bij het vergoeden van thuiswerk-hulpmiddelen. En: de ontoegankelijkheid van overheidswebsites maar weer eens onder de loep.

In het Beeld van de Maand gaan we naar Rotterdam, waar naast museum Boijmans van Beuningen een heel bijzonder depot is verrezen.

Verder de rubrieken Uit de Media, Agenda en Ingezonden.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl