Moet je Horen duikt het bos in

Camiel Boon is bijzonder hoogleraar in Amsterdam. Hij doet onderzoek naar gentherapie bij erfelijke oogziektes. Hij vertelt er alles over in het interview dat we met hem hadden.

Verder in Moet je Horen, editie 10: Corrie Balemans buigt zich in haar column over het belangrijkste onderwerp van de afgelopen maand: de baard!

Redacteur Elian Deenik ging op zoek naar een toegankelijke sportschool zonder herrie. Ze vond er nog een ook!

Het beeld van de Maand kan er ook niet omheen: u krijgt een secure beschrijving van de baard der baarden: die van onze vorst. Maar ook de japon die Maxima droeg tijdens Prinsjesdag wordt beschreven. 

Dan een unieke reportage over een paddenstoelenwandeling in de buurt van Alkmaar. Ineke Glorie waagde zich in het bos en na afloop weet u alles over hoedjes, stelen, schimmels en sporen. Beluister hier alvast een fragment.

Verder de vaste rubrieken als Nieuws, Tips en Trucs, de Agenda en Ingezonden. 

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl