Met Beeldspraak 4 kun je weer even vooruit…

Beeldspraak 4 heeft veel te bieden voor verplicht binnen zittende leesliefhebbers. Niet alleen is het tijdschrift zelf goed voor drie uur luisterplezier, het zit ook boordevol tips om verder te lezen. Voor wie het nog niet helemaal zat is, worden er oude en nieuwe romans over epidemieën besproken.

Luister hier alvast naar een kort fragment uit Beeldspraak 4. (Audio, opent in nieuw venster).

De Boekenweek van afgelopen maart ging over rebellen en dwarsdenkers. In Beeldspraak is een bulkbespreking opgenomen van vier dwarse publicaties.  In aanloop naar 4 en 5 mei verschenen in de Volkskrant stukjes over oorlogsklassiekers, zoals Het Achterhuis van Anne Frank en Het meisje met het rode haar, door Theun de Vries. Verder zijn er interviews met Maarten Asscher en met Peter Verhelst, enkele leesfragmenten en recensies over nieuw verschenen romans. Kortom, met Beeldspraak 4 kun je weer even vooruit.

Over Beeldspraak

Beeldspraak is een luistertijdschrift dat maandelijks een overzicht geeft van wat er speelt op het gebied van literatuur. Voor iedereen die een leeshandicap heeft, maar wél van literatuur houdt. Abonneren op Beeldspraak kan via passendlezen.nl  Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl