Luistertijdschrift Klinkklaar zit in de knoop

In Klinkklaar 9 vinden lezers Bas en Roos in een oude knopendoos allerlei soorten knopen. Dat is het begin van een heel nummer over knopen. Niet alleen van die ronde schijfjes waar je kleding mee vastmaakt, maar ook knopen in een touw, knopen in een rattenstaart, een knoop om door te hakken en een knoop in je maag als je zenuwachtig bent. 

In een gedicht worden twee knopen aan een jas verliefd op elkaar, in een verhaal wordt een knoop doorgehakt en in een vrolijk lied raakt alles in de knoop. Als je Klinkklaar 9 helemaal hebt geluisterd, weet je echt een heleboel over knopen. Nieuwsgierig geworden? Beluister hier dan alvast een fragment.

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema. Klinkklaar is verkrijgbaar via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl Bel 070 - 338 15 00 of mail naar klanten@passendlezen.nl