Loop mee met Klinkklaar (of verdwaal op een terrasje)

Sommige mensen lopen voor hun plezier tochten van veertig kilometer, anderen moeten daar niet aan denken. Maar lopen leert ieder kind, met vallen en opstaan. In Klinkklaar 7 gaan Roos en Bas wandelen, maar na een tijdje raakt Bas achter en hij verdwaalt. Maar het is wel een heel gezellige verdwaling … op een zonnig terrasje. 

Intussen gaat Klinkklaar gewoon door, met een interview met een wandelgekke familie, Klink die het liefst op de maan wandelt en Julia die heel erg moest wennen aan lopen met een herkenningsstok. Je hoort van alles over loopvogels, over blotevoetenpaden en over de Nijmeegse vierdaagse… en ook muziek en moppen. 

Luister lekker naar Klinkklaar 7; (Audio, opent in nieuw venster) languit op een tuinstoel of lopend met je oortjes in. 

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema. Klinkklaar is verkrijgbaar via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl. Bel 070 - 338 15 00 of mail naar klanten@passendlezen.nl