Lekker lang bellen, met Klinkklaar 4

Wat is het toch handig om een smartphone te hebben. Vooral als iedereen zo veel mogelijk thuis moet blijven. Dan kun je elkaar tóch even spreken, of een berichtje sturen. Voor Klinkklaar 4 pingden en zoemden de telefoontjes van Bas, Roos en Hilly heel wat af.

Het begint al met de spraakberichtjes (Audio, opent in nieuw venster) die Hilly aan Bas stuurt om te overleggen hoe ze de nieuwe Klinkklaar in elkaar gaan zetten.

Maar het gaat natuurlijk ook over allerlei andere smartphones. De stiekeme mobieltjes die in de gevangenis verstopt worden bijvoorbeeld. Speurhond Amy spoort ze op. En de telefoon die de grootmoeder van Roodkapje eigenlijk niet wilde hebben. 

Nick, Janelle en Tegiño van de Visioschool vertellen aan Elian wat ze met hun telefoons doen en als je nog nieuwe games zoekt, kun je misschien iets met de tips van Blindwarrior Sven. En natuurlijk zijn er ook liedjes en moppen over telefoons…

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl  
Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl