Kun je Opdrachten eigenlijk ook met anderen delen?

Veel vragen en antwoorden in de zesde NCT van 2021, die van de maand juni: wat is de beste navigatie-app? Hoe maak je contact met FTP-servers? Hoe synchroniseer ik mijn Opdrachten App met andere apparaten? Dat zijn zomaar wat vragen die aan bod komen.

Hoe je je Opdrachten App synchroniseert komt aan de orde in de vijfde aflevering van de serie over deze handige app. En in deze aflevering komen nog veel meer vragen en antwoorden aan bod. Hoe voorkom je bijvoorbeeld dat je iPhone automatisch op slot gaat tijdens vergaderingen? En ook een vraag over het delen van Opdrachten komt langs, zoals je kunt horen in dit audiofragment.

Verder lezen we dat de Envision Glasses over niet al te lange tijd misschien wel eens in de gewone brillenwinkel verkrijgbaar kunnen zijn. En misschien geldt dat ook wel voor de Orcam MyEye? De “strijd” tussen deze innovatieve hulpmiddelen was ook een onderwerp van gesprek bij de bezoekers van de online Ziezo Beurs, die ondanks het mooie weer toch bezocht werd door honderden geïnteresseerden.

Veel boeiende artikelen uit computerbladen en landelijke dagbladen, nieuws en apps, ons Helpmenu maken van NCT nr.6 ook weer een aflevering die men bij Passend Lezen graag in de etalage zet. Daar vraag je dan ook een proefnummer of een abonnement aan: 
Email: Klanten@passendlezen.nl, 
of telefoon: 070 - 338 15 00.

De URL’s die langskwamen in NCT nr. 6 kun je nog eens nalezen of opzoeken in dit pdf-document.