Klinkklaar 13 zit vol verhalen

Wist je dat in Tsjechië veel mensen bij het kerstdiner karper eten? Karpers zijn grote vissen. Die kopen ze dan vaak levend en voordat het kerst is laten ze de vis een paar dagen in het bad zwemmen. Klinkklaar 13 begint met een verhaal over zo'n kerstkarper. En dat is dan het eerste van een heleboel verhalen, want het laatste nummer van het jaar zit er vol mee. 

Een kerstverhaal, een heel lang verhaal, een heel kort verhaal, een heel raar verhaal, een verhaal-mop… en dan nog gezongen verhaaltjes, nieuws over verhalen en een interview met een echte verhalenverteller. Gewoon een lekker kerstvakantienummer om naar te luisteren als je je verveelt, als je loopt te wandelen, als je aan het knutselen bent of als je in je bed ligt en eigenlijk moet slapen (ssst, wel met oortjes in hè)

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema. Abonneren  op Klinkklaar kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00, via www.superboek.nl of stuur een e-mail naar: klanten@passendlezen.nl