Je kunt het dak op!

Nederland groeit. In editie 5 van CTM - een Trendsnummer -  nemen we je mee naar écht nieuw land in Nederland, maar ook naar innovatief gebruik van bestaand land. Nieuw land is bijvoorbeeld een fietsberg die is toegevoegd aan het Drentse landschap of de eilanden die op dit moment verschijnen in het Markermeer. Hoe zien die er eigenlijk uit? Hoe verandert hun komst de kaart van Nederland? Om dat uit te zoeken bezoeken we de Marker Wadden. 

We doen ook Rotterdam aan in deze editie. Daar ligt namelijk een enorm potentieel boven ons hoofd dat benut kan en moet worden om onze steden voor te bereiden op de toekomst, aldus Esther Wienese, maker van het Rotterdamse Dakenboek. Deze CTM editie ontsluit voor jou de inspirerende foto’s in dit boekwerk en zo het verhaal van een stad met enthousiaste ambities. Een voorproefje krijg je nu alvast in dit fragment waarin Esther de cover van het Rotterdamse Dakenboek beschrijft:

Over Cultuur, Trends & Mode

CTM biedt tweewekelijks een inkijkje in de hoogte- en dieptepunten van de beeldcultuur. Regelmatig kun je een pakkende beeldbeschrijving verwachten bij een actuele foto, een spraakmakend nieuw gebouw of een kunstwerk in de openbare ruimte. Ook houdt CTM je op de hoogte van opvallende veranderingen in landschap en straatbeeld.

Vier edities per jaar verschijnt CTM als Trendsnummer, volledig gewijd aan één maatschappelijke trend mét zijn visuele gevolgen. En twee nummers per jaar draait alles om mode en kleding. Welke collecties hangen er in winkels, welk modebeeld kleurt de straat? Bestellen kan via www.passendlezen.nl