“Ik voel me toch een stuk rijker nu!”

Thom (23 jaar) studeerde en had een druk sociaal leven. Toen werd hij door een ongeval blind. Redacteur Doreen ter Beest sprak met Thom over de moeilijke tijd die volgde. Over de reacties van zijn vrienden, docenten, medestudenten. Thom is, zoals hij zelf zegt, “drukker dan ooit”. Hij haalt hogere cijfers dan voordat hij blind werd, en voelt zich naar eigen zeggen een stuk rijker.

Een interview vol positiviteit, doorzettingsvermogen en praktische tips voor elke tiener, ziend of niet-ziend. Je hoort het in de nieuwe Zapp!, hét luistertijdschrift voor tieners met een leesbeperking. Met deze maand weer veel leuke weetjes en nieuwtjes. En aandacht voor school, seks, film, Netflix, Beyoncé, The Avengers, Nilüfer Yanya en veel muziek! Beluister een fragment.

Elke maand is er een nieuwe Zapp! vol informatie en weetjes, een reportage, veel muziek, recensies van games, boeken en films en nog veel meer. Bestellen kan bij www.passendlezen.nl : Tel. 070 - 338 15 00, E-mail: klanten@passendlezen.nl of via www.superboek.nl.