Het zomernummer van Moet je Horen is uit!

In het dubbelnummer 7&8 van Moet je Horen: een interview met hoogleraar Maarten Hornikx over bouw-akoestiek: hij werd gegrepen door de mogelijkheden van echo-lokalisatie voor blinden en slechtzienden. 

Dan een gesprek met Jeroen van der Linden. Als slechtziende liet hij zich omscholen tot sportmasseur. Maar hij kneedt met zijn handen ook nog heel andere zaken. U hoort alles over de ballonnenman uit Weesp! En hier alvast een fragment.

In Tips en Trucs gaat het onder meer over de anderhalve meter lange horizontale geleidestok.

Columniste Corrie Balemans is gelukkig weer gezond en wel thuis en zet haar vraagtekens bij alle maatregelen van de afgelopen tijd. 

In de Reportage een wandeling door Haarlem. De stadswandeling voor blinden en slechtzienden kan nog wat kleine verbeteringen gebruiken.

In het Nieuws: een lintje voor Hans Smit; en Belangenvereniging Ieder(in) over de gevolgen van de coronacrisis.

Het Beeld van de Maand beschrijft een foto van enkele demonstranten tijdens een gewelddadig treffen in Londen.

Dan nog een interview met Pauline van Heuven. Zij haalde onlangs de krant met haar klachten over de obstakels die ze als slechtziende in de stad moet overwinnen. Wij praatten nog even door met haar.

Verder de bekende rubrieken: Uit de Media, Agenda en Ingezonden met helemaal aan het eind de lezersadvertenties.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl