Het maartnummer van Klinkklaar zit vol bloemen

Wie houdt er nou niet van bloemen. In het voorjaar zijn ze overal. Kleurige boeketten bij de bloemenwinkel, vrolijke tulpen en narcissen in de tuin en in bermen en grasvelden vaak wat kleinere bloemetjes. Toch zijn die wilde bloemen juist heel belangrijk. In SNAPPIE hoor je waarom.

In het verhaal verkopen Madelief en Roos bosjes bloemen. Klink vindt dat je bloemen juist niet in een benauwd, klein vaasje moet zetten. Bas zingt een bloemetjeslied dat speciaal voor Klinkklaar gemaakt is. En er zijn een heleboel bloeiende weetjes. Zo zit deze hele Klinkklaar boordevol grote en kleine bloemen. Echt een nummer om naar te luisteren op een mooie voorjaarsdag, buiten in het zonnetje met je oortjes in. 

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema. Klinkklaar is verkrijgbaar via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl Bel 070 - 338 15 00 of mail naar klanten@passendlezen.nl