Heen en terug... Zienswijs 2

Iets groots verteren doe je zelden in één keer. Het gaat in stappen, en lang niet altijd vooruit. Vaak twee vooruit en éen terug. Voor sommigen helaas één stap vooruit en drie terug. Luister maar naar het interview met Richard Spoor. Hij vertelt een ernstig verhaal in de nieuwste Zienswijs. 

Een énkele keer is het drie stappen vooruit en gas geven maar. Neem nou Carla Schaad op de trike, die gewoon een hele motortour de wereld in slingert! Beluister een fragment uit het interview. Terugvallen is soms een nieuw begin. Karin Westerink weet daar alles van. Ze schreef een hoopgevende blog over veerkracht. De rest van Zienswijs nr 2 is gevuld met veel informatieve artikelen: maatschappelijk, praktisch en cultureel.

Over Zienswijs

Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. In Zienswijs ook: nieuws, achtergronden, commentaar en een lekkere column. Vraag een proefnummer aan of regel meteen een abonnement bij Passend Lezen: Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl