Hardop deelt cadeautjes uit

Kom, ze zijn al begonnen! Ja, Arno en Rachelle beginnen lekker op tijd aan deze nieuwe Hardop. Moet ook wel, want anders is het nieuwe jaar al begonnen en tja, dan zijn ze te laat! Je raadt het misschien al, maar de laatste Hardop van dit jaar staat helemaal in het teken van ‘tijd’.

We horen tikkende horloges, beierende klokken en exploderende tijdbommen. Maar ook verhalen over een jarig vadertje tijd en wekkers die van zich laten horen. En nu zullen we niets meer verklappen, het is tijd om zelf te gaan luisteren! Oh ja, nog één ding: we vonden het ook tijd worden voor een cadeautje, daarom krijg je bij déze Hardop een leuk kookboekje, vol met lekkere kerstrecepten. Nieuwsgierig? Beluister dan hier alvast een fragment.

Over Hardop

Hardop is hét luistertijdschrift voor blinde en slechtziende kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Je kunt een gratis proefnummer bestellen via www.passendlezen.nlinfo@superboek.nl of bel naar 070 - 338 15 00. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar klanten@passendlezen.nl Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?