Hardop #6 is aan zee

Het ruisen van de golven… krijsende zeemeeuwen…Hardop is aan zee. En dat betekent: op avontuur met klassiekers als De Kleine Kapitein van Paul Biegel, een interview met de reddingsbrigade en kwallen zoeken op het strand.

Maar Hardop zou Hardop niet zijn als we niet ook mooie verhalen en gedichten over de zee hadden. En natuurlijk zoals altijd een hoorspel, een wildebeest, raadsels en moppen en leuke weetjes. Dus, luister je ook weer zee…eh…mee? Nieuwsgierig? Luister dan hier alvast naar een fragment.

Over Hardop

Hardop is hét luistertijdschrift voor blinde en slechtziende kinderen tussen de 5 en 10 jaar en staat iedere vier weken weer vol verhalen en gedichten passend binnen een steeds weer nieuw thema. Maar Hardop heeft ook raadsels en moppen, een boekentip, een hoorspel, leuke weetjes, recepten en meer.  

Een gratis proefnummer bestellen kan via info@superboek.nl of klanten@passendlezen.nl Of door te bellen naar Passend Lezen, telefoonnummer 070 - 338 15 00. Een abonnement is gratis en valt binnen het lidmaatschap van Passend Lezen.