Haarlem ontdekken met een twinvisionkaart

Roos Hoelen was tot voor kort werkzaam voor de Oogvereniging. Helaas heeft ze daar onlangs afscheid genomen. Wij zochten uit hoe het zit en spraken met haar.

In Tips en Trucs een interview met Dominieke Bos over de stadswandeling in Haarlem die je aan de hand van een twinvisionkaart kunt maken. Hier alvast een fragment.

Verder een reactie op de vraag over contant geld versus digitaal afrekenen. 

Corrie Balemans kwam Moet je Horen op de radio tegen. Wij wisten van niets.

De Orcam is al een poosje uit. Een duur hulpmiddel vonden wij. Maar echt zelf uitgeprobeerd hadden we dit handigheidje nog nooit. Nu onze bevindingen. 

Ook een verslag van de uitreiking van de Raak Stimuleringsprijs. Binnenkort kunt u allemaal naar een toegankelijk planetarium. Maar er was meer te melden tijdens de uitreiking van die prijs.

En de Leesbutler is in het leven geroepen. Opnieuw een website met aangepaste lectuur. Voor al die bladen die u niet via Passend Lezen kon bestellen.

Het Beeld van de Maand geeft een beschrijving van een heleboel tractoren op de weg.

En verder de Agenda, de rubriek Ingezonden en de lezersadvertenties.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl  

© Foto United Photos/Paul Vreeker