Gebruik deze Klinkklaar steeds opnieuw

Wat gooien we met z’n allen veel weg! Dat moet toch anders kunnen! In Klinkklaar 1 danken we niets af, maar gebruiken we dingen gewoon nóg een keer. Dat begint meteen met een artikel van vorig jaar – maar wel in een nieuw jasje.

Gebroken beeldjes lijmen we weer in elkaar, een hond of kat halen we ‘tweedehands’ uit het asiel en Klink legt uit dat water al talloze keren gebruikt is voordat het bij ons uit de kraan komt. Verder hoor je verhalen over een onbetrouwbare handelaar in tweedehands auto’s (Audio, opent in nieuw venster) en over een hoed die maar niet weggegooid wil worden. En in de boekentip wordt de wereld gered met hulp van een stofzuigerbuis en een oude gootsteen-plopper. Natuurlijk zijn er ook muziekjes en moppen om eindeloos te hergebruiken. Kortom, Klinkklaar 1 wil je voorlopig niet wegdoen! 

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl  
Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl