Extra lang zomernummer Moet je Horen

Gentherapie heeft de oogziekte van Michiel van den Berg tot staan gebracht. Hij vertelt er alles over in het extra lange zomernummer van Moet je Horen. Hier alvast een fragment.

In Tips en Trucs aandacht voor het kopen van de juiste tandem: ook nu tips van onze lezers. 

Uit de Media een artikel over de nieuwe stem voor de omroepberichten op de stations; en een artikel over de bezwaren tegen het moeten betalen bij de flappentap.

Corrie Balemans krijgt weer eens ongevraagd hulp van allerlei goedbedoelende en overijverige mensen om haar heen. 

Dan een reportage over de Ziezobeurs. Die vond dit jaar online plaats en dat werkt wat bevreemdend. Maar toch: we doen een poging daar verslag van te doen.

Phia Damsma doet veel om kinderen met een leeshandicap op weg te helpen. Daarnaast wil ze geluid inzetten om beelden en gegevens vorm te geven. Wat dacht u van een rondje door het heelal? U hoort het allemaal in deze Moet je Horen.

Het Beeld van de Maand beschrijft de foto van het drama rond de Deense voetballer die een hartaanval kreeg. 

Verder de bekende rubrieken Nieuws, Agenda en Ingezonden met de advertenties van lezers.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl