Er zit beweging in Moet je Horen 2

Studeren en werken op maat is een organisatie die studenten op weg helpt bij het vinden van een stageplaats of een baan. Mooi werk dus. In Moet je Horen 2 een interview.

In Tips en Trucs: Koken met gevoel in de uitverkoop; E-learning; de ID-kaart krijgt een chip om nog makkelijker in te kunnen loggen; wat is nu eigenlijk een goede tandem? En een reactie op de vraag over stofzuigers.

Uit de Media haalden we een leuk verhaal over de communicatie met je hond. En twee artikelen over werk als je een beperking hebt.

Corrie Balemans blijft netjes thuis na 9 uur. Is ze nu een avond- of een ochtendmens?  

Vervolgens gaan we even bewegen. We spraken met een hardlooptrainer (Audio, opent in nieuw venster) en krijgen tegelijk een korte training op maat aangeboden. Allemaal even meebewegen?
 
In het Nieuws aandacht over de vergoeding voor mensen die het slachtoffer zijn van misbruik in de jeugdzorg. En een artikel met meer informatie over gentherapie.

Het Beeld van de maand had een portret kunnen zijn van de chaoten die het Capitool bestormden in Washington. Maar wij kozen ervoor de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president te beschrijven. Veel vrolijker!

Verder de Agenda en de rubriek Ingezonden. Helemaal aan het eind de lezersadvertenties.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl