Envision maakt visuele informatie toegankelijk

Er komt een dag dat de 20-jarige Jesse Wienholts uitgebreid zal vertellen over zijn avonturen als drakenbootvaarder, of over zijn werkzaamheden bij Visio, maar op dit moment gaat veel van zijn tijd op aan zijn werkzaamheden voor Envision AI, zo kun je horen in Zapp! van de maand juni. 

Jesse zou tijdens de Ziezo Beurs workshops geven over Envision, maar door de corona moeten mensen die geïnteresseerd zijn in deze app en wat-ie allemaal doet, het doen met online webinars. En natuurlijk met de interviews in Zapp!, en binnenkort ook in NCT. Want dat deze van oorsprong Delftse startup een bijzondere app heeft ontwikkeld moge duidelijk zijn, getuige ook dit fragment.

En deze zesde Zapp! van dit jaar is ook op andere vlakken zeer actueel: 
Want jongeren komen massaal in actie tegen racisme, zo is te horen. En mocht je nog vragen hebben over mondkapjes: Zapp! heeft alle antwoorden. En slagen voor het VWO met een visuele beperking, hoe doe je dat? En seks met iemand die rookt, dat doe je toch niet?! En hoe nuttig is gamen eigenlijk? En is er nog een leuk boek te lezen, of wordt er nog fatsoenlijke muziek gemaakt? Het komt weer allemaal aan de orde in deze Zapp!

Over Zapp!

Zapp! is het enige relevante audiotijdschrift voor de blinde en slechtziende jeugd. Het is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen, bijvoorbeeld via emailadres klanten@passendlezen.nl of via telefoonnummer 070 - 338 15 00.