Een vrolijke Klinkklaar 3 klinkt uit de verte

OEI! Roos en Bas, de vaste voorlezers, kunnen allebei niet naar de studio komen om Klinkklaar 3 voor te lezen. Maar nu alle kinderen thuis zitten, willen ze natuurlijk juíst graag hun tijdschrift kunnen luisteren. En het thema zou nog wel ‘Vrolijk’ zijn. 

Maar het Klinkklaarteam laat de moed niet zakken. Als we niet bij elkaar kunnen komen, maken we gewoon een vrolijk nummer uit de verte. Bas stuurt zijn stem op, Hilly ook en Klink doet er nog wat bij. Al dat geklets plakken we op de computer in elkaar … en zo wordt het toch nog een gezellige Klinkklaar over veel vrolijke onderwerpen:

Positieve gedachten, chocola, een wees-vrolijk automaat, muziek, dieren waar je blij van wordt, verjaardagen, mensen die altijd vrolijk blijven, ook al zit alles tegen… En extra veel moppen natuurlijk. Met dit nummer hoef je je even niet te vervelen en je komt er vast van in een goed humeur. Hier hoor je een fragmentje uit Klinkklaar 3. (Audio, opent in nieuw venster).

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl  
Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl