Een berengoeie Klinkklaar

Hou je teddybeer bij de hand als je naar Klinkklaar 2 gaat luisteren, want dit berennummer is hier en daar behoorlijk gevaarlijk. Beren zien er wel knuffelig uit, maar het zijn natuurlijk wel roofdieren. Zelfs Klink komt ze liever niet tegen. 

Neem nou de ijsbeer, (Audio, opent in nieuw venster) de grootste van allemaal, die doodt met z’n scherpe klauwen en tanden met gemak een zeehond.  

Behalve de ijsbeer komen er nog veel meer beren langs in het februarinummer van Klinkklaar. Kleine zwarte beren, grote bruine beren, wasberen, beren in de kelder en zelfs een beer die soldaat is in het Poolse leger. Anneloes heeft een gesprek met de assistente van Bob de berendokter. Zij krijgt uit het hele land knuffels binnen die gerepareerd moeten worden. Enne… moppen over beren zijn er natuurlijk ook.

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema. Klinkklaar is verkrijgbaar via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl Bel 070 - 338 15 00 of mail naar klanten@passendlezen.nl