Editie 19: Trendsnummer Cultuur, Trends & Mode over ‘Nep’ en ‘Echt’

Vanaf dit moment plaatst en stuurt de redactie van De Voorste Kamer ook updates over nieuw uitgekomen edities van de bladen die bij De Voorste Kamer gemaakt worden. ‘Cultuur, Trends en Mode’ (CTM) bijt het spits af.  

Editie 19 van CTM betreft een Trendsnummer rondom de thematiek ‘Echt’ en ‘Nep’. Niets is wat het lijkt anno 2018 en dit zien we weerspiegeld in de inhoud van dit nummer, zoals:
Wie is er nog echt op Instagram? De nieuwe sterren zijn virtueel…En ook in uiterlijk is de ‘natural look’ passé. Wenkbrauwen, wimpers, haren en nagels; allemaal nep…. !

In editie 19 leren we bovendien dat de ene robot de andere niet is. In het geluidsfragment hiernaast hoort u hoe een robot eruit ziet op hét campagnebeeld van de expo Robot Love in Eindhoven. Ook het andere fotomateriaal rondom deze expo komt ruimschoots aan bod. Stuk voor stuk foto’s die verwarren en vragen oproepen over de grens tussen mens en machine. 

Over Cultuur, Trends & Mode

CTM biedt tweewekelijks een inkijkje in de hoogte- en dieptepunten van de beeldcultuur. Regelmatig kunt u een pakkende beeldbeschrijving verwachten bij een actuele foto, een spraakmakend nieuw gebouw of een kunstwerk in de openbare ruimte. Ook houdt CTM u op de hoogte van opvallende veranderingen in landschap en straatbeeld.

Vier edities per jaar verschijnt CTM als Trendsnummer, volledig gewijd aan één maatschappelijke trend mét zijn visuele gevolgen. Twee nummers per jaar draait alles om mode en kleding. Welke collecties hangen er in winkels, welk modebeeld kleurt de straat?

Een abonnement op CTM valt binnen het lidmaatschap van Bibliotheekservice Passend Lezen. Raadpleeg de website www.passendlezen.nl voor meer informatie of voor het aanvragen van een proefnummer.