Dubbele dosis reportages in kerstachtige Zapp!

Eva Kuipers en Carola Droste zijn de namen van de twee dames die furore maken in een speciale kerstachtige Zapp! De eerste is Onzichtbare Held bij Dedicon, en de tweede is masseuse en voetreflextherapeute in Langeveen.

De 20-jarige Eva wordt aan de tand gevoeld door de vaste freelance verslaggeefster voor Zapp! Doreen en vertelt dat ze nog maar kort voorleest, maar daar veel plezier aan beleeft. En nu zit ze nog alleen in een studio in Grave, maar straks kan iedereen dus naar haar stem luisteren. Een gek idee, zo zegt Eva in het interview. (Audio, opent in nieuw venster)

Carola is wat ouder, en blind, maar daar heeft zij in haar werk en in haar privéleven verder nauwelijks tot geen last van, zo vertelt zij aan invalverslaggever Twan. Ook niet in haar puberteit, zo vertelt Carola in het interview. (Audio, opent in nieuw venster)

Twee fragmenten van twee reportages en dan ook nog veel interessante artikelen. Want wat dacht je van een interview met de man en eigenlijke componist achter het grote succes Roller Coaster van Danny Vera? Of de tentoonstelling The Rolling Stones – Unzipped in het Groninger Museum? Of de kerstfilm De familie Claus? Of een aantal boekentips, en een zogeheten handicapvriendelijke game?

Met al die prachtige audio luidden we het minder prettige jaar 2020 uit, en gaan we hoopvol en met frisse moed 2021 in. Het kan alleen maar beter. 

Over Zapp!

Zapp! is het enige relevante audiotijdschrift voor de blinde en slechtziende jeugd. Het is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen, bijvoorbeeld via emailadres klanten@passendlezen.nl of via telefoonnummer 070 - 338 15 00.