Doreen scoort onderin de tien

Freelance verslaggever Doreen ter Beest had nooit gedacht dat ze ooit met een geweer in haar handen zou staan, maar de droom is onlangs dan toch bewaarheid. Bij schietvereniging Op de Korrel in Bemmel schoot ze voor Zapp! de bijna unieke score 10.2 bij elkaar. Dit mooie succes is te beluisteren in de reportage die Doreen daar maakte en waarin ze en passant ook nog even de in Nederland wereldberoemde John Kuster interviewde.

Behalve deze knallende reportage zijn er nóg twee reportages te beluisteren in het extra dikke zomernummer van Zapp!: Een gesprekje op de Ziezo Beurs met Marina Kovac over de Orcam MyEye, dat cameraatje dat je aan je bril bevestigt en dat je van alles kan vertellen en voorlezen; en een gesprek op diezelfde beurs met een student die een braille toetsenbordje uitvond voor je smartphone en daar zelfs een prijs mee won. 

Ook zijn er boekentips van Passend Lezen, twee films die je in een koele bioscoop zou kunnen gaan bekijken, muziek in je moerstaal, een oproep van Pelantas, en veel artikelen en tips die je de zomer wat prettiger laten doorkomen op weg naar het einde van de vakantie.

Deze 135 minuten durende Zapp! is natuurlijk weer te bestellen bij Passend Lezen, of via superboek.nl, en je kunt de mensen in Den Haag natuurlijk ook even bellen op telefoonnummer 070-3381500, of mailen: klanten@passendlezen.nl.