Buiten met Cultuur, Trends & Mode editie 14

Een extra lange zomereditie waarin we naar buiten gaan. Het water op in een fluisterbootje of een plons in een super-opblaasbad. We maken een rondje Nederland in gedachten en we kijken naar de patronen van vliegtuigstrepen in de lucht.

Want uiteraard gaat het ook in deze Trendseditie van CTM weer om de visuele kant van de buitentrends. Hoe verandert je straat in een vakantiepark omdat mensen meer thuis blijven deze zomervakantie? Hoe ziet de Miracle Garden eruit, een bloementuin die eigenlijk kunst is? En we bezoeken samen met de makers de website Dwaalfilm.eu die volstaat met mini-natuurfilmpjes over het Nederlandse landschap. (Audio, opent in nieuw venster).

Over Cultuur, Trends & Mode

CTM biedt tweewekelijks een inkijkje in de hoogte- en dieptepunten van de beeldcultuur. Regelmatig kun je een pakkende beeldbeschrijving verwachten bij een actuele foto of van opvallende veranderingen in landschap en straatbeeld.

Vier edities per jaar verschijnt CTM als Trendsnummer, volledig gewijd aan één maatschappelijke trend mét zijn visuele gevolgen. Twee nummers per jaar draait alles om mode en kleding.