Aandacht voor de tandem in Moet je Horen 5

Opnieuw veel aandacht voor de tandem in Moet je Horen nummer 5. Allereerst een interview met Paralympisch wielrenner Tristan Bangma. Hij won al een keer goud in Rio. Gaat hij dat in Tokio herhalen? Ook wordt gewerkt aan een techniek zodat hij bij het baanwielrennen gewoon solo en niet meer op een tandem hoeft te racen. Hier alvast een fragment.

In Tips en trucs enkele verhalen over de tandem. Met het mooie weer in het verschiet, krijg je vanzelf zin in een rondje op de fiets. Maar welke tandem is nu de beste?

Corrie Balemans denkt in haar column na over deze tijd en hoe het straks allemaal weer zal zijn.

Dan een Interview met Adri de Visser. Een overval in Afrika zorgde ervoor dat hij voor de rest van zijn leven gehandicapt is. Zijn bijzondere verhaal is nu in boekvorm verschenen. 

In het nieuws ook aandacht voor een boek. Angela Machiel schreef een boek over een Franse verzetsheld. Daarna een artikel over de samenwerking tussen Visio en Zivver voor veilige online communicatie. 

Het Beeld van de Maand beschrijft de winnaar van de World Press Photo: een bijzondere omhelzing.

Verder de vaste rubrieken Agenda en Ingezonden met de lezersadvertenties.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl