Low Vision Shop overgenomen door Slechtziend.nl

Per 31 januari gaan de eigendomsrechten van de Low Vision Shop  voor 100% over naar slechtziend.nl B.V. Dat betekent dat alle online activiteiten van de Low Vision Shop vanaf deze datum worden uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van slechtziend.nl B.V.

Volgens Han de Waard, algemeen directeur van slechtziend.nl, is de overname zo’n drie maanden geleden in gang gezet. “Wij wilden behalve de achterkant ook de voorkant gaan doen. Dus niet alleen de levering en dergelijke, maar ook het klantencontact en de website. 
Vandaaruit zijn we de gesprekken gestart met Low Vision Shop, en daar zijn we uiteindelijk mooi uitgekomen.”

Wat slechtziend.nl betaald heeft voor de overname van Low Vision Shop wil De Waard niet zeggen. "Het is een mooie prijs, en alle partijen zijn uiteindelijk tevreden. En hierbij willen wij dan ook de heer Brakxhoofde bedanken voor de samenwerking en de inzet in de afgelopen jaren en wensen we hem veel succes voor de toekomst.”

Sebastiaan Brakxhoofde, eigenaar van Low Vision Shop, kan zich wel vinden in de woorden van De Waard. “Kijk, slechtziend.nl was natuurlijk al voor 50 procent eigenaar. Vervolgens ontstond er verschil van inzicht over de website en de levering. Daar zijn we nu netjes uitgekomen. No hard feelings, zo gaan die dingen.”

De naam Low Vision Shop blijft voorlopig nog wel even bestaan. Wat Brakxhoofde in de nabije toekomst gaat doen, weet hij nog niet.