Zet 'm Op

Nummer 6: Spijt

We doen allemaal wel eens iets waar we later spijt van hebben. En iedereen vindt het wel eens moeilijk om ‘sorry’ te zeggen. En dan zijn er ook nog de goede voornemens na dat ‘sorry’ of ‘excuus’. Dit zijn de uitgangspunten voor de juni-aflevering van Zet ‘m Op. Het komt o.a. aan de orde in het prentenboek ‘Het spijt me’ van Barry Timms en Sean Julian. De boswachter had een bosbrandje kunnen voorkomen, maar helaas… Hij nam een verkeerde beslissing. Dat zal hem niet nog eens gebeuren! Je kunt ook spijt hebben van iets dat je juist niet deed. Je werd uitgenodigd voor een feestje, maar je ging niet. Je dacht dat het saai zou worden. Later hoorde je dat het juist erg leuk was. Je hebt spijt als haren op je hoofd dat je niet gegaan bent. Kortom: veel aanknopingspunten voor een moeilijk bespreekbaar onderwerp.

'Zet ‘m op' is een audiomagazine voor mensen die luisteren leuker vinden dan lezen. Het blad wordt gemaakt voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en behandelt iedere maand een thema waaromheen hoorspelen, moppen, verhalen, weetjes en muziek worden geprogrammeerd. Ook moeilijke onderwerpen worden niet geschuwd. Een vaste schare fans kijkt maandelijks uit naar dit uurtje plezier en informatie. 

Zet 'm Op verschijnt 11 keer per jaar. Abonneren op Zet 'm Op kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl