Zet 'm Op

Worden wat je wil 

Zoals elk jaar sluit Zet ‘m Op in oktober (nr.10) aan bij het thema van de Kinderboekenweek. Dit jaar luidt dat: ‘Worden wat je wil’. Voor de Zet ‘m Op-luisteraars waarschijnlijk een beetje ingewikkeld, gezien hun beperkte mogelijkheden. De redactie loste dit handig op door de focus te zetten op ‘dromen wat je worden wil’. De meeste droomberoepen komen langs: popster, filmster, profvoetballer, stewardess. In een fragment uit het boek 3, 2, 1, Go! Van André Kuipers wordt een link gelegd met het beroep van astronaut. Overigens komen ook haalbare beroepen aan de orde, zoals dierenverzorger, hulpje in een bakkerij en pottenbakster. En er wordt gesproken over doorzettingsvermogen, als je echt heel graag iets worden wil.

'Zet ‘m op' is een audiomagazine voor mensen die luisteren leuker vinden dan lezen. Het blad wordt gemaakt voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en behandelt iedere maand een thema waaromheen hoorspelen, moppen, verhalen, weetjes en muziek worden geprogrammeerd. Ook moeilijke onderwerpen worden niet geschuwd. Een vaste schare fans kijkt maandelijks uit naar dit uurtje plezier en informatie. 

Zet 'm Op verschijnt 11 keer per jaar. Abonneren op Zet 'm Op kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl