Special Mode & Kleding Zomer 2020

Short en bermuda bepalen deze zomer het straatbeeld. Evenals blouses en jurkjes met broderie anglaise. Nog meer trends - dit keer voor vrouw én man - vind je in de special Mode & Kleding Zomer 2020. 

En nóg meer heren in deze special: de rubriek De Kledingkast van heeft ditmaal een man als kandidaat.

Verder aandacht voor de SeeFeel collectie van Rachel Lourens die ontstond als afstudeeropdracht. Dertien kledingstukken die het resultaat zijn van interviews met 11 blinde vrouwen. Rachel heeft naar eigen zeggen niet veel met mode. Ze is vooral geïnteresseerd in textielmanipulatie. Dat is reden voor een interview!

Nota bene. De special Mode & Kleding Zomer 2020 is gemaakt voordat de coronacrisis in Nederland het leven ging beheersen.

Bestellen

De special is gebaseerd op het modenummer van luistertijdschrift Cultuur, Trends & Mode. Abonnees van CTM hebben deze editie (7) al automatisch thuisgestuurd gekregen. De special Mode & Kleding Zomer 2020 is te bestellen als geschenkexemplaar op Daisy-cd en als uitleenexemplaar streaming en duurt ongeveer 120 minuten. Vraag hem aan bij Passend Lezen. Tel. 070 - 338 15 00, E-mail: klanten@passendlezen.nl