Veel tips en trucs in Moet je Horen #6

Frans Heitz is al 45 jaar werkzaam bij KNGF-geleidehonden. Hij vertelt uitgebreid aan Moet je Horen over zijn werk met de geleidehonden en hoe zijn organisatie door de jaren heen veranderde. Maar hoe is het nu met de geleidehondenschool? Hier alvast een fragment.

Veel Tips en Trucs nu de Agenda helemaal leeg is: een interview over de sinds vorig jaar nieuwe voorziening De Leesbutler; een reactie op het boodschappen doen; een oproep voor een onderzoek naar het toegankelijke ziekenhuis.

Verder: een beschermkap in de aanbieding; een interview over games spelen als je blind of slechtziend bent; en nog meer nieuws en hulpmiddelen.

Corrie Balemans zit in de lappenmand en onze bloemen heeft ze al gekregen, maar u mag best een kaartje sturen. Ze vertelt erover in haar column.

Het Beeld van de Maand mei was een lugubere schuimkraag aan de Scheveningse kust. Zo mooi en tegelijk ook zo vreselijk. 

Verder nog de rubriek Ingezonden en aan het eind de lezersadvertenties

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl