Special vol bijzondere verhalen: de impact van Corona

Of we het nu willen of niet, Corona is een vast onderdeel geworden van onze samenleving. Door een plotselinge en enorme wending in het maatschappelijke leven zijn we deel geworden van een nieuwe constructie: de anderhalve meter samenleving. 

Wat brengt dit Coronatijdperk met zich mee als je een visuele beperking hebt? De redactie van De Voorste Kamer maakte er een special over: De Impact van Corona. Misschien zijn er bij het uitkomen van deze special versoepelingen doorgevoerd, misschien worden deze weer ingetrokken. We weten het niet, maar wat we wel weten: iedereen dealt er op z’n eigen manier mee. 

Hoe maak je er wat van?

Deze special geeft een veelkleurig beeld van de wisselende waan van de dag in het Coronatijdperk en wat die betekent voor blinden en slechtzienden. Wat is de impact van Corona op hun leven? Hoe maak je er wat van? Wat helpt? Wat maakt het draaglijk of misschien zelfs leuk? Luister naar een gevarieerde special van de redactie van De Voorste Kamer: een beetje troost, een beetje lol, beetje schoonheid, beetje gek, beetje info.

Links

In de special worden veel online initiatieven genoemd waarvan de URL’s te lang zijn voor de audio-editie. In deze lijst met links zijn ze direct aan te klikken.

Praktische info

De special duurt ca. 190 minuten. De Daisy-cd kun je aanvragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen: 070-338 15 00, of per e-mail: klanten@passendlezen.nl. De special is ook beschikbaar als streaming exemplaar via de website van Passend Lezen