In Klinkklaar 6 is alles blauw

Blauw, blauw, hemelsblauw. Alles in Klinkklaar 6 is blauw. Het gedicht ‘de blues’, de kat uit de rubriek Tjiftjaf, de verf van de geïnterviewde schilder Hans en het dorpje Júzcar in Spanje. Wist je dat onze aarde ook wel De Blauwe Planeet genoemd wordt? Volgens ontdekkingsreiziger, ruimtereiziger en leugenaar Klink hebben we het aan hém te danken dat de aardbewoners niet weggevaagd zijn door een peloton planeetvegers. 

En heb je wel eens gehoord van Blauwbaard? Die griezel met z’n blauwe baard speelt de hoofdrol in Het Verhaal. Maar het blauwe mannetje uit de boekentip is juist heel grappig en vriendelijk. Natuurlijk barst het in deze Klinkklaar van de blauwe weetjes, En dan zijn daar nog al die prachtige, blauwe ogen om verliefd op te worden… Daarover hoor je iets in dit fragment. 

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl  
Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl