Klinkklaar 12 is in spiegelbeeld 21 raalkknilK 

In de spiegel zit je linkeroor aan de rechterkant en je linkerwang zit rechts. Gek eigenlijk. Bas en Roos vragen zich af of er ook spiegels zijn die boven en onder omdraaien. En wanneer zijn spiegels eigenlijk uitgevonden? Dáár hoor je alles over in Snappie. 

Het is duidelijk: Klinkklaar 12 gaat over spiegels. In Tjiftjaf ontdek je wat de spiegelproef is en in Op Stap praat Elian met kunstzinnig therapeute Yvonne Rozemeijer, die kinderen - zonder spiegel - naar zichzelf laat kijken. 
Verder zijn er een gedicht, verhaal, twéé boeken en een heleboel weetjes over allerlei soorten spiegels. En niet te vergeten muziekjes en moppen. Natuurlijk komt Klink ook even langs; hij vraagt zich af wat je nou toch met een náchtspiegel moet doen… (Audio, opent in nieuw venster).

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl  
Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl