Hardop nummer 5: Over Verkeer

Auto’s, fietsers, bussen, voetgangers… In de nieuwste Hardop komen ze allemaal voorbij. Ons thema? Verkeer. Want wat zijn de verkeersregels ook alweer? En wie kom je zoal tegen op straat? We kijken naar links en naar rechts. We steken over. Via een zebrapad, of als de rateltikker zegt dat we kunnen.

En dat doen we natuurlijk allemaal heel netjes! Hoewel…Misschien dat de heer in dit fragment uit Hardop nummer 5 nog wat tips kan gebruiken. (Audio, opent in nieuw venster)

Over Hardop

Hardop is hét luistertijdschrift voor blinde en slechtziende kinderen tussen de 5 en 10 jaar en staat iedere vier weken weer vol verhalen en gedichten passend binnen een steeds weer nieuw thema. Maar Hardop heeft ook raadsels en moppen, een boekentip, een hoorspel, leuke weetjes, recepten en meer.   

Een gratis proefnummer bestellen kan via info@superboek.nl of klanten@passendlezen.nl Of door te bellen naar Passend Lezen, telefoonnummer 070 - 338 15 00. Een abonnement is gratis en valt binnen het lidmaatschap van Passend Lezen.